Till alla doktorander vid LS (see below for the same message in English),

Doktorandkåren vill bjuda dig på lunch på MiaMarias onsdagen den 26 april, kl. 12-13!

Under lunchen kommer vi kort att berätta om doktorandkårens arbete, men främst vill vi höra vad du har för åsikter och funderingar om din utbildning och arbetssituation, vad du är nöjd med och vad som kan förbättras. Har du inga särskilda synpunkter är du ändå varmt välkommen för att äta lunch och/eller bara umgås!

Vi ses kl. 12 vid stora ingången till Orkanen och går tillsammans till MiaMarias och vi sätter oss tillsammans vid ett bokat bord. Kommer du senare hittar du oss inne på restaurangen, Nordenskiöldsgatan 19A.

Välkomna på lunch!

—————-

To all doctoral students at LS,

The Doctoral Student Union (DSU) wishes to buy you lunch at MiaMarias on Wednesday the 26th of April at 12-13!

We want to inform you about our work, but most of all we would like to hear more about your thoughts and opinions as doctoral students at LS. That is, aspects you are satisfied with and those that you would like to improve. Even if you don’t have any special thoughts regarding your doctoral studies, come join us for lunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X